Next Aquafun Tour

See you soon!

Verano 2021

VELKOMMEN!

Aquafun Tour Mallorca Can Picafort!


Hvor er det rigtigt?

Playa de Alcanada! Platja des Coll Baix!

Playa Alcanada er en lille strandstrækning i en villa by Alcúdia. Han er kendt for sin lille ø, Isla de Alcanada med et lille fyr, Faro de Alcanada. Et af de populære postkort design!

Platja des Coll Baix (lavpas) er en 220m lang og 50m bred stenstrand. Det ligger i et helt naturligt miljø. Indrammet af stejle klipper midt i en ensom bugt. En rigtig lille insider tip!


Hvem tager os?

Delfin Negro

Moderne motorer, navigationssystemer og sikkerhedsanordninger sikrer sikkerhed og hastighed. Delfin Negro har sol og skygge dæk. Ved bue er der en hoppebro og ved agteren et lille vandrutschebane. Der er 2 indrammede glasvinduer, hvor du kan se ned til 10m ned i havet.

Til vores Aquafun Tour dekorerer vi til dig med nogle tilbehør til at forbedre atmosfæren. Vi skaber plads til et dansegulv og installerer vores DJ Equiptment. Drikkevarer er kolde og der fremstilles en stor frugtbakke. Vi er klar til næste tur!


Hvem har noget her?

Besætningen! Klubben!

Vi, besætningen er for det meste elever eller studerende, der bare elsker solen, havet og arbejder med turister! Vi er turnéen over hele tiden hos os og glæder os til at tilbringe en dejlig dag på havet med dig! Til tilbagemelding skriv os en besked!

Vores klub er Pura Vida Club Nocturn! Der fejrer vi vores eftershow fest efter hver båd og ser på billederne af vores tur sammen. Nocturn er en shisha lounge. Der er gode cocktails, gode shishas, deephouse musik, kicker, poolbord, dart og en afslappet atmosfære!


HVAD MUSIK SPILES FOR?

Deephouse! Mainstream!

Turen starter med cool Deephouse musik, der matcher de bugter, vi nærmer os med dig for at få en fantastisk følelse. Over tid bliver festen brændt, og vi hopper over til de nuværende kort / Mainstream! Vi har flere DJ'er hos os, herunder mallorcanske DJ'er, der gerne vil blande lidt indfødt stil.


Hvad er alt dette?

Alt inklusive! Pris!

Alle drikkevarer og frugter er inkluderet! Vi har 3 forskellige typer øl, 4 forskellige typer mousserende vin, sangria, frugtkas og alle alkoholfrie drikkevarer, cola, fanta, sprite, vand og juice.

 

Til forfriskning har vi honningmeloner, vandmeloner og ananas. Det er altomfattende, det betyder at du kan drikke og nibble så meget som du vil.

 

Vi er 3,5 timer på havet og laver i alt 2 stop med dig. I løbet af turen tager vi billeder, som vi ses senere i aften på Club Nocturn. Billederne kan findes på vores Facebook-side. Vær tålmodig med os, hvis det kan tage lidt længere tid nu og da.

 

Samlet set koster vores tur 55,- € med alle tilbehør.


Hvor vi møder os?

Port Can Picafort!

Marinaen Club Nautico Can Picafort har omkring 470 båtforankringer. Her er mange smukke både og yachter at se på. Vi møder lige ved indgangen til havnen ved billetboksen af Delfin Negro. Du kan også bare klikke på butterne og se den på kortet. Vi ser frem til at se dig!


Hvor er vi her?

Mallorca, Spanien, Can Picafort

Vi er i nord, på den nordøstlige kyst af den smukke ø Mallorca. Can Picafort har meget at tilbyde. En smuk lang sandstrand, mange varierede barer på promenaden, restauranter for virkelig noget. Vi har 2 natklubber lige i byen, en kroa bar, småmarkeder i weekenden og meget mere ... Den 10 km lange sandstrand kan du gå fra Can Picafort til Alcúdia. Vi har kølige strandbarer, hvor ofte strandfester finder sted. Oplysningerne om strandpartierne er på Facebook på Moai!


Contact

Pura Vida Club Nocturn

Paseo Colon 145

07458 Ca’n Picafort

Islas Baleares

Mallorca

You can find your photos on our Facebook page.