Next Aquafun Tour

See you soon!

Verano 2021

Welkom!

Aquafun Tour Mallorca Can Picafort!


Waar gaat het naartoe?

Playa de Alcanada! Platja des Coll Baix!

Playa Alcanada is een klein stuk strand in een villastadje Alcúdia. Hij staat bekend om zijn kleine eiland Isla de Alcanada met een kleine vuurtoren, Faro de Alcanada. Een van de populaire ansichtkaartontwerpen!

Platja des Coll Baix (de lage pas) is een 220 m lang en 50 m breed kiezelstrand. Het bevindt zich in een volledig natuurlijke omgeving. Omlijst door steile kliffen in het midden van een eenzame baai. Een echte kleine geheime tip!


Wie neemt ons mee?

Delfin Negro

Moderne motoren, navigatiesystemen en veiligheidsvoorzieningen zorgen voor veiligheid en snelheid. De Delfin Negro heeft zonnen en schaduwdek. Op de boeg is er een springbrug en op de achtersteven een kleine waterglijbaan. Er zijn 2 ingelijste glazen ramen waarin u naar beneden kunt kijken tot 10 m in de zee.

Voor onze Aquafun Tour versieren wij voor u, met enkele accessoires om de sfeer te verbeteren. We creëren ruimte voor een dansvloer en installeren onze DJ Equiptment. De drankjes zijn koud en er is een grote fruitlade klaargemaakt. We zijn klaar voor de volgende tour!


Wie zit erachter?

De bemanning! De club!

Wij, de bemanning zijn meestal leerlingen of studenten die dol zijn op de zon, de zee en het werken met toeristen! Wij zijn de hele dag met ons op reis en kijken ernaar uit om samen met u een geweldige dag aan zee door te brengen! Stuur ons een bericht voor feedback!

Onze club is de Pura Vida Club Nocturn! Daar vieren we ons aftershowfeestje na elke boot en bekijken we samen de foto's van onze tour. The Nocturn is een shisha-lounge. Er zijn geweldige cocktails, goede shisha's, deephouse-muziek, een kicker, een pooltafel, darts en een ontspannen sfeer!


Welke muziek wordt er gespeeld?

Deephouse! Mainstream!

De tour begint met coole Deephouse-muziek, passend bij de baaien die we met je zullen benaderen om een geweldig gevoel naar boven te brengen. Na verloop van tijd wordt het feest getankt en springen we over naar de huidige hitlijsten / Mainstream! We hebben verschillende DJ's bij ons, waaronder Mallorcaanse DJ's die graag een beetje inheemse stijl mixen.


Waar hoort dit allemaal toe?

All inclusive! Prijs!

Alle drankjes en fruit zijn inbegrepen! We hebben 3 verschillende soorten bier, 4 verschillende soorten mousserende wijn, sangria, fruitpunch en alle niet-alcoholische dranken, cola, fanta, sprite, water en sappen.

 

Voor verkoeling hebben we honingmeloenen, watermeloenen en ananas. Het is alles inclusief, wat betekent dat je zoveel kunt drinken en knabbelen als je wilt.

 

We zijn 3,5 uur op de oceaan en maken in totaal 2 zwemstops met u. Gedurende de hele tour zullen we foto's maken die we later vanavond bij u zullen bekijken bij Club Nocturn. De foto's zijn te vinden op onze Facebook-pagina. Wees geduldig met ons, als dat af en toe wat langer kan duren.

 

Over het algemeen kost onze tour 55,- € met alles erop en eraan.


Waar ontmoeten we elkaar?

Haven Can Picafort!

De jachthaven Club Nautico Can Picafort heeft ongeveer 470 aanlegplaatsen voor boten. Hier zijn een hoop mooie boten en jachten om naar te kijken. We ontmoeten elkaar bij de ingang van de haven, bij het loket van de Delfin Negro. Je kunt ook gewoon op de peuken klikken en deze op de kaart bekijken. We kijken ernaar uit je te zien!


Waar zijn we hier?

Mallorca, Spanje, Can Picafort

We zijn in het noorden, aan de noord-oostkust van het prachtige eiland Mallorca. Can Picafort heeft veel te bieden. Een prachtig lang zandstrand, veel gevarieerde bars aan de boulevard, restaurants voor echt iets. We hebben 2 nachtclubs in de stad, een waterpijp bar, in het weekend kleine markten en nog veel meer ... Het 10 km lange zandstrand dat je kunt lopen van Can Picafort naar Alcúdia. We hebben coole strandbars waar vaak strandfeesten plaatsvinden. De informatie over de strandfeesten staat op Facebook bij Moai!


Contact

Pura Vida Club Nocturn

Paseo Colon 145

07458 Ca’n Picafort

Islas Baleares

Mallorca

You can find your photos on our Facebook page.